no company avatar
 • ЕИК/ПИК:204402984
 • Дейност: Услуги
 • Местоположение:Бургас
 • Име на фирмата на латиница:BALANS KALCHEVI 2017
 • Адрес в Sellers.bg:balans-kalchevi-2017.sellers.bg
 • Категория:Счетоводни Услуги
 • Говорими езици:Български, Руски, Немски,Английски
 • Брой служители:3
 • Телефон:0878962936
 • E-mail:skbalanskalchevi@gmail.com

БАЛАНС КАЛЧЕВИ-2017 ООД
 • Град: Бургас
 • Телефон/и: 0878962936,
 • E-mail: skbalanskalchevi@gmail.com
ДО ЦЕНТРАЛЕН ОФИС: skbalanskalchevi@gmail.com